Chystáte sa na Silvestra? Mám pre Vás pár inšpirácii ako sa obliecť


Ahojte žienky.

Máme tu Silvester a to znamená že sa čoskoro prehupneme do nového roku. Ja som popravde šupla do roku 2019 tou nešťastnou nohou, pretože sme sa museli sťahovať z 3 izbového bytu do 1 izbového. Nebolo to preto žeby sme nemali na ten 3 izbový ale išlo o to že byt sa proste predal a my sme boli v podnájme. Ale ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobré a preto som začala brať túto skúsenosť za niečo vďaka čomu sa môžeme odraziť a pomaličky šetriť na dom, že nastal ten čas kedy môžem začať robiť svoj biznis a venovať sa tomu čo ma baví. Celý rok bol o tom že som niečo dosiahla ale zase aj o tom že som pár krát spadla na zadok.

Ale dnešný článok nebude o mne a mojom živote ale bude práve o Silvestri a o tom ako zažiariť na párty. Tak poďme nato.


FLITRE


Ak chcete na párty zažiariť a nie ste ten typ ktorý má rád šaty, tak tu mám pre Vás topy a blúzky z flitrami. Tieto nezvyčajné trička a blúzky si viete dokombinovať práve z obyčajnými jeansami. Ak ste však typ ktorý má rád šaty a sukne tak si zase dokombinujte tieto glitrové blúzky z obyčajnou sukňou. Nejakou, ktorá je jedno farebná. Môžete k ním dokombinovať práve trendové plysované sukne.


1 TOMMY HILFIGER - 202€ // 2 MARCIANO GUESS - 95€ //  3 LIU JO - 67€  //  4 PATRIZIA PEPE - 250€

Ak ste teda typ ktorý miluje šaty tak mám pre Vás aj typ na šaty. Vďaka týmto šatám zažiarite na takej párty ako hviezda. Tu je už len rozhodnutie na Vás aké šaty si vyberiete, či už obtiahnuté alebo voľnejšie. Samozrejme že k týmto šatám si vyberte nejaké doplnky ktoré sú buď v neutrálnych farbách alebo v jednofarebnej metalickej farbe ale zase práve v tej farbe ktorej sú šaty. 


1 LIU JO - 150€ //  2 HUGO - 283€ //  3  GUESS - 164€ // 4 PINKO - 369€





TYL

Trend tohto roku si môžete vziať práve aj na Silvestrovsku párty, pretože to vyzerá skvelo vďaka tým netradičným trčiačim tylom ale zároveň sexy práve vďaka tomu že tyl je priesvitný. Verím že tie tylové topy a blúzky nájdete u seba alebo v obchodoch lebo to je proste trend. Tento tyl môžete kombinovať práve s obyčajnými jeasami alebo aj sukňou. Tu je však tiež potrebné aby ste si vybrali len tie obyčajné klasické sukne. 


1 PEPE JEANS - 59€ // 2 SILVIAN HEACH - 83€ // 3 MARCIANO GUESS - 82€ // 4 RED VALENTINO - 178€ 


V tomto trende nájdete aj krásne šaty, v čiernych nevýrazných farbách ale zase aj s nejakými kamienkami, kvetmi, flitrami. Vyzerá to veľmi elegantne, ženský a príťažlivo. K takýmto šatám si môžete už nakombinovať aj výrazné farby, metalické farby 



1 LIUJO - 224€ // 2  SILVIAN HEACH  - 144€ // 3 TWINSET - 262 € // 4  RED VALENTINO - 462€ 



TOPÁNKY

Niekedy môžu byť doplnkom práve aj topánky. Ak si vyberiete róbu v čiernej, bielej či nejakej neutrálnej farbe tak si vyberte aspoň trblietavé topánky alebo topánky v nejakej výraznej farbe. Tohto roku si môžete vybrať naozaj s krásnych farieb, dokonca metalických, či dokonca s kamienkami. Ak máte však výraznú róbu tak si radšej vezmite topánky v neutrálnych farbách. Musíte proste pozerať nato čo je veľa a čo je akurát. 


1 PATRIZIA PEPE - 150€ //  2  POLLINI - 174€ // 3 RED VALENTINO - 330€ //  4  ELISABETTA FRANCHI - 225€ 




KABELKA

Na Silvestra ale aj iné večierky by ste mali mať spoločenské kabelky. Dnes máme to šťastie že medzi spoločenské kabelky nepatria len malé kabelky, v čiernej farbe alebo len s flitrami. Preto si môžete vybrať z rôznych tvarov, farieb, s kamienkami či bez. flitrami, atď. Výber kabelky záleží tak tiež od róby ale je dobre ak si kabelku zladíte s topánkami. Vytvorí to súmerný kontrast.


1 GUESS - 95€ //  2 FURLA - 290€ // 3  PINKO - 257€ // 4  VERSACE JEANS COUTURE - 78€ 





Želám Vám teda krásny Silvester a aby ste sa patrične zabavili. Do nového roku Vám teda želám len to najlepšie. 

Vaša A.










Zverejnenie komentára

0 Komentáre