TRENDY Z ROKU 2019

Čoskoro sa nám rok s rokom stretne a preto je dobre si niečo zrekapitulovať. A keďže sa tento blog volá Trendoholička tak si zopakujeme trendy roku 2019. Nebudem tu spomínať však všetky lebo ich bolo veľa ale spomeniem aspoň tie, ktoré boli najčastejšie vidieť na Instagrame, pintereste či u iných blogeriek alebo aj youtuberiek.



1. Tón v tóne: Tento trend si zamilovali snáď všetci. Pointa tohto trendu bola že ste skombinovali rovnako sfarbené oblečenie. Väčšina ľudí to vzala tak že kombinovali len tie nude, pastelové farby, pretože už roky je to proste tak že čierne či biele outfity tu boli vždy a popravde tu budú vždy. Takže tón v tóne ste mohli vidieť naozaj v tých jemných farbách.



2. Zvieracie vzory: Verím tomu že keď sa teraz pozriete do skrine alebo botníka tak tam nájdete aspoň jednu vec s týmto vzorom. U mňa sú asi najkrajšie a najviac žiadané leoparie šaty alebo dlhá maxi sukňa a hadie čižmičky. Toto je proste to pravé pre mňa a najviac sa mi to páči, preto dúfam že tie sukne a šaty budú trendom na jar či leto ešte budúci rok. Tieto dve vzory však kombinovať spolu nedoporučujem pretože to už bude veľmi a bude to vyzerať gýčovo.



3. Ľadvinka: Trend 90 rokov sa opäť vrátil a podmanil si opäť módnu sféru a mne sa hrozne páči. Zatiaľ som si zaobstarala len jednu ale možno sa to často zmení. Ľadvinky sa nosia okolo pása alebo cez rameno ako kabelka, k šatám, sukni či rifliam. Sú rôzne druhy, farby či štýly. Proste tento trend si našiel svoje miesto u každého.




4. Mom jeans: „Mom“ džínsy sú džínsy 90-tych rokov, ktoré majú vysoký pás a voľný strih. Počas 90-tych rokov ich nosili ženy, ktoré už boli po pôrode a nepotrebovali vyzerať veľmi atraktívne. Tento strih džínsov prišiel do módy opäť v roku 2017 no neuchytil sa. Ale tento rok im proste patril a patri naďalej, pretože mnoho žien si zamilovali práve vysoký pás, vďaka ktorému môžeme zakryť nafuknuté brucho či tie faldíky.





5. Kovbojské čižmy: sú kúsok, ktorý sa mnoho žien bojí s čímkoľvek kombinovať. Avšak práve tento prvok môže dodať vašemu outfitu iskru a šmrnc. Môžete si ich skombinovať s džínsami, sukňou alebo šatami. Najlepšie však vyniknú v letnom a jesennom období. Zvoľte k nim kabelku so strapcami alebo koženú bundu a máte dokonalý outfit. Nezabúdajte však, že všetkého veľa škodí.




6. Mini vintage okuliare: Tieto okuliare ste určite videli u Rihanni na červenom koberci a potom sa nejakou smrštou prehnali medzi blogerky, youtuberky a influrencerky. Jedno čo však nechápem je využitie tých úplne malých a úzkych okuliarmi v lete, pretože predsa len v lete chceme aby nás slniečko neoslepovalo a pohltilo trochu toho UV svetla. Jedno čo ma však baví sú okuliare z mačacím štýlom alebo trojuholníkové.  Nebojte sa ich pretože si ich viete dokombinovať z rôznych štýlov.



7. Cyklistické nohavice: trend ktorý sa objavil začiatkom roka ale prepukol v lete. Tieto nohavice sme mohli vidieť na rôzne štýly či rôzne príležitosti. Na Instagrame sme ich videli naozaj v rôznych štýlov ale poniektoré blogerky si tento štýl prispôsobili  a  klasické čierne cyklistických nohavice vymenili za džínsy. Ako? No tak že klasické slim jeans si odstrihli natoľko aby vyzerali ako cyklistické nohavice. Tieto už potom kombinovali do street stylu. Ak ste teda chceli vyzerať sexy, štýlové, či formálne tak ste si vybrali klasicky čierne ale ak ste chceli vyzerať uvoľnene, ležérne a proste poulične tak ste si obliekli jeansy.




8. Bucket hat: tento trend popravde nechápem. Pripomína mi to skôr klobúčiky mojich deti na leto. Klobúk ktorý ma zabrániť aby sa deťom nepiekol mozog alebo mi to pripomína Miu z filmu Denník princeznej. Tieto klobúky však prišli na trh nedávno a na mólach sa objavili aj zo šatami, sukňami, elegantnými blúzkami ale aj jeansami. Niektorí módny návrhári však popustili uzdu svojej fantázie a vytvorili tieto klobúky s plyšu. Ak teda milujete plyšové zvieratka tak sa pozrite po takýchto klobúkoch.



9. Mini kabelky: tieto kabelky pre mňa nemajú žiadne využitie ako kabelka. Je to skôr taký doplnok, pretože kabelky majú slúžiť nám aby si do nich dali potrebné veci tieto kabelky sú však naozaj takým doplnkom. Každý rok sa na módnych dňoch objavia kabelky nezvyčajné farbou či tvarom no tohto roku to proste ovládli mini kabelky. Ich výhodou je však to že Vás nebude bolieť rameno od zbytočnosti.




10. Koženka: alebo skôr koženkové šaty, topy alebo nohavice. Na jeseň a zimu prišiel tento trend na svet a u niekoho spôsobil vlnu kritiky, pretože to vyzerá lacno. Ak si však dobre dokombinujete napr tie šaty z vysokými semišovými čižmami, kabelkou a elegantnými šperkami tak to už bude vyzerať elegantne. To isté platí aj o koženkových nohaviciach či tope. Je pravda že Vás to v zime nezahreje ale ak to dobre navrstvíte tak Vám nebude zima.

Toto bolo 10 trendov ktoré sme mohli vidieť v roku 2019. Napíšte mi ktorému trendu ste podľahli vy a ktorý zase nechápete. 

Majte sa krásne Vaša A.











Zverejnenie komentára

0 Komentáre