Aké sú trendy medzi kabelkami na leto 2020



Ahojte Trendoholičky.

V minulom článku som Vám predstavila trendy medzi šatmi a k správnej výbave šiat patrí kabelka a tak Vám teda dnes ukážem trendy medzi kabelkami. Možno ste si zvykli na malé listové kabelky alebo zase veľké kabelky pre všetko alebo skôr na všetko ale práve medzi kabelkami sú práve trendy nezvyčajné kabelky. Či už tvarom, štýlom, veľkosťou a farbami.

Ak ste rovnaký vek ako ja tak si určite pamätáte tie komunistické pletené tašky a práve tieto  sa vrátili späť. Mnoho blogeriek, youtuberiek, influrenceriek ich používa hlavne na nákup ale oni sú už nejaký čas práve takým doplnkom práve k šatám a doplnkom. Verte či nie ale obyčajný, nudný outfit dokážu oživiť. Tieto tašky však nie sú pre niektoré ženy zaujímavé a preto je tu aj ich modernejšia verzia. Koženkové prepletené pásiky a v nich hodené vreco tak isto pekne spestria nudný outfit.

Ďalším prvkom sú rôzne tvary, napr obdĺžnik, kocka, srdce atď. Ja sama mám obdĺžníkovú kabelku a nedala by som ju nikdy z ruky. Viem si ju doplniť k šatám kde pôsobí romantický a vyzeráte s ňou ako parížanka ale zase aj s rovnými nohavicami, košeľou a klobúk a vďaka tomu to vyzerá tak trošku mafiansky. A to isté platí aj o všetkých kabelkách sveta.

Dúfam teda že som Vám pomohla a že nájdete tú správnu kabelku práve pre svoj štýl a svoje potešenie.

Majte sa krásne, vaša










Zverejnenie komentára

3 Komentáre

  1. Zajímavé kabelky. Mě přijde, že já se vždy trendům nějak vyhýbám :D

    https://lifebynikys.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všechny vypadají zajímavě, ale nejspíše nic moc pro mě. Ale kdybych si měla vybrat, určitě si aspoň jednu vyberu. :-D
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovedaťOdstrániť