Trendy medzi šatami na jar/leto 2020



Ahojte Trendoholičky. 

Už nejaký ten piatok sme tu nemali článok o trendoch a tak som sa rozhodla že Vám dnes predstavím trend medzi šatami, ktorý sa objavil na New Yorskom, Londýnskom a Milánskom fashion weeku. Tento trend je obľúbený hlavne medzi šatami a to hlavne na jar a leto tohto roku. Nie je to neobvyklí trend pretože na jar a leto je úplne samozrejmý a ako Miranda z Diabol nosí pradu povedala ,, Originálne" a viete čo bolo pred tým? No predsa kvety. Presne tak. Horúcim trendom na šatách sú kvety.

Je jedno či si šaty vyberiete na spoločenskú udalosť, denné nosenie, večernú párty alebo kamkoľvek. Tento prvok Vás môže spraviť ženskejšou, divokejšou, nevinnejšou, záhadnou ale aj omladiť.  Preto by Vám nemali aspoň jedne šaty chýbať v šatníku. V jari a lete sú proste ideálne pretože Vám nie je až tak horúco a vďaka kvetovej texture budú na ľudí pôsobiť letne a myslím si že v tejto situácii sa teraz taký letný kvetinový pohľad hodí a bude páčiť každému oku.

Čo viac k tomuto môžem dodať, iba to že horsa na nákupy šiat a napíšte mi do komentára či už tie svoje letné šaty máte alebo sa idete po nejakých popozerať.

Majte sa krásne, Vaša









Zverejnenie komentára

4 Komentáre

  1. Svoje nové letné šaty som si ešte kúpiť nestihla, tak ďakujem za skvelú inšpiráciu :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je začo :) Som rada že som niekomu poskytla inšpiráciu :)

      Odstrániť
  2. Mám ráda v létě šatky a květinové motivy se mi obecně líbí, myslím, že jsou neunavitelnou klasikou. Šaty mám, asi dva týdny zpět jsem si pořídila ještě bílou dlouhou sukni s růžovými květy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Módní trendy sama vůbec nesleduju, takže zajímavý článek! Šaty s květinovým motivem mám jedny, ale taky bych brala ještě další, ideálně právě volnější, delší, tak akorát na horké letní dny :)

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť