Módna polícia: OTO 2020

 Ahojte Trendoholičky. 

Dnes som si pre Vás pripravila ďalšiu sériu Módnej polícii na tomto blogu. Nedávno sa konalo veľmi významné ocenenie OTO a musím sa priznať že pri niektorých róbach mi padla sánka ale zase našla som aj také ktoré by sa teda na červenom koberci nemali vôbec objavovať a nie len tam. Tak poďme teda nato aby ste toho nemali veľa na čítanie.



Gabika Drobová

Musím sa priznať že Gabika ma čím ďalej tým viac prekvapuje. Ale nie v dobrom. Je to dáma, ktorá je riaditeľkou Fashion TV a pritom od módy má tak ďaleko ako sa len dá. Ružová róba, ktorá jej vôbec nesadne, rozširuje ju, farba jej vôbec nesedí. Za mňa teda rozhodne nie. 


Jasmina Alagič Vrbovská 

Krásne čierne šaty, ktoré jej neskutočne padnú. Celú róbu doplnila navyše veľmi jemným líčením očí ktoré doplnila červeným rúžom. Tuna nie je čo vytknúť. 

Barbora Balúchová 

Táto róba jej nesedí. Pridala jej na veku, rukávy navyše vyzerajú ako nedobre prešité a okusané, navyše sú príliš nafúknuté. Príliš jej to rozširuje ruky. Ak by si zvolila róbu bez tej priesvitnej časti a nechala si len korzet tak by to vyzeralo omnoho lepšie. Takže toto určite nie, ak tak pre staršiu kategóriu.

Sima Martausová

Sima opäť nesklamala. Opäť vzdala poctu slovensku a folklóru čo sa mi veľmi páči. Nádherné šaty v bielo červenej kombinácii z ľudovými vzormi s trendovými nafúknutými rukávmi. Navyše veľmi jemný makeup doplnení rozpustenými vlasmi jej veľmi svedčia. Vyzerá mlado, sviežo, príťažlivo a nádherné. 


Rebecca Justh

Tak táto žena si hovorí módna návrhárka. Prosím pekne ako zoberte jej titul alebo jej kúpte niekto nové okuliare. Róba je absolútne nevhodná na červený koberec. S týmto môže ísť akurát tak na LGBT pride aj to neviem či by sa za ňu ešte aj táto spoločnosť nehambila. Absolútne nevkusné. 

Sestry Nízlové

Veľmi krásne róby. Trochu komplikované ale krásne, nádherné ukazujú postavy oboch žien. Tuna sa nedá nič vytknúť. 

Dominika Mirgová

Dominike neskutočne šaty sedia, aj keď niektorý tvrdia že výstrih z hora a rozparok z boku je už príliš tak u mňa to neplatí. Prečo by nemohla ukázať to čo má? Nič tím nepokazila a navyše sa nemá začo hanbiť, keďže má krásnu postavu. Dominika opäť nesklamala. 



Diana Mórová 

Zatiaľ čo nás po minulé roky ohromovala tak tento rok to úplne pokašľala. Príliš veľký výstrih, navyše jej vidno bradavky. Každý už predsa vie že sa to dá zamaskovať. Takže toto je úplne fopá. 


Ktorá róba sa páčila Vám a ktorú by ste si neobliekli? 

Zverejnenie komentára

4 Komentáre

  1. Najviac ma jednoznačne zaujala róba Dominiky, ktorá ja naozaj brutálna, celkovo jej to veľmi pristane. A určite by som si neobliekla Rebeccin outfit, lebo vôbec sa mi šaty nepáčia. Inak super tip článku, veľmi ma to bavilo čítať a pozerať fotky. ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně se nejvíc líbí Jasmina, ale v té blond to není prostě ona... i když ji to neskutečně sluší a pak se mi líbí Dominika.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jasmině to hodně sluší, všechno perfektní, krásně vlasy, postava, o šatech nemluvě :)

    Melissa H.
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa najviac páčila Dominika Mirgová a Jasmina Alagič, veľmi im to pristalo :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť