VESTY V ULICIACH




 Ahojte Trendoholičky. 

Opäť tu mám pre Vás niečo z trendov, pretože tu máme jeseň a znova sa objavili nové trendy, zaujímavé trendy a trendy ktoré mňa osobne zaujali. No a jedným takým trendom sú vesty. Teraz si určite poviete že vesty tu boli vždy ale nie tie ktoré myslím ja. V Amerike sa začali na uliciach objavovať ženy, blogerky, youtuberky, influrencerky ktoré majú na sebe oversize pletené vesty, ktoré nie sú však na zapínanie. Ja si pamätám ešte tieto vesty z detských čias takže som úplne nadšená že sa tento trend objavil znova lebo mne sa to hrozne páči. Ja som však nadšená z outfitov kde je vestička a šaty alebo vestička a košeľové šaty ale samozrejme že ich môžete nosiť aj z nohavicami ale tu skôr voľte cyklistické shortky. Ja osobne ešte žiadnu takú vestičku nemám ale verím že čoskoro budem mať. Buď si ju teda kúpim alebo upletiem. 


AKO SA VÁM PÁČI TENTO TREND? MÁTE UŽ SVOJU VESTIČKU? 


môj druhý blog // instagram // youtube // facebook



HI TRENDOHOLICS


Again, I have some of the trends for you, because we have autumn here and new trends, interesting trends and trends that have personally interested me have appeared again. And one such trend is vests. Now you will definitely say that the vests have always been here but not the ones I think. In America, women, bloggers, youtubers, influrencers who have oversized knitted vests have started to appear on the streets, but they are not fastened. I still remember these vests from my childhood, so I'm absolutely thrilled that this trend has reappeared because I really like it. However, I am excited about outfits where there is a vest and a dress or a vest and a shirt dress, but of course you can also wear them with your pants, but rather choose cycling shorts here. Personally, I don't have any such vest yet, but I believe that I will have it soon. So I'll either buy it or knit it.



HOW DO YOU LIKE THIS TREND? DO YOU ALREADY HAVE YOUR VEST?




Zverejnenie komentára

5 Komentáre

  1. Tak toto asi není zrovna nic pro mě. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bohužel další trend, který mě míjí... Nemám ráda vesty a díky tomu, že mám dost široká záda ve všem, co je i jen trochu oversized, vypadám hned o deset kilo těžší :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som tento trend zachytila najmä na Instagrame a najprv som z toho nebola úplne nadšená, ale teraz sa mi vesty páčia stále viac a viac a rada by som si nejakú kúpila :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som sa na tento trend zo začiatku pozerala veľmi zmiešane, avšak po tom, ako som videla rôzne variácie a kombinácie a akým sú v niektorých outfitoch krásnym prvkom, tak sa mi zapáčili a viem si tento trend predstaviť aj v mojom štýle :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na vesty sice moc nejsem, ale roláky můžu!

    OdpovedaťOdstrániť