AKO PREMENIŤ OBYČAJNÚ OBÝVAČKU NA LUXUSNÚ POMOCOU POHOVKY ?




 Rozmýšľali ste už niekedy ako oživiť svoju obývačku? Ako ju premeniť na trendovú a štýlovú miestnosť ktorá zaujme hneď na prvý pohľad? 

Tak v dnešnom článku Vám odhalím malé tajomstvo ktoré ste už určite videli u mnohých influrenceriek. A to tajomstvo je modrá alebo tyrkysová pohovka. Ak si vyberiete do obývačky gauč ktorý bude mať výraznú farbu tak rozhodne ním zaujmete. Navyše vaša malá ale aj veľká obývačka ožije a budete vyzerať moderne no zároveň veľmi luxusne. Tento trend modrej pohovky si zamilovalo už mnoho dievčat a žien na instagrame, youtube ale aj blogoch. A s tými správnymi doplnkami môžete aj malú miestnosť premeniť na pohľad veľký priestor. Tuna si však vyberajte gauč v jemne pastelovej farbe a k tomu doplnky striebornej farby. Verte že aj keď za pohovku dáte len málo eur a doplníte celú miestnosť len doplnkami z Tediho, Pepca, Jysku či Ikei tak vaši hostia si budú myslieť že ste zato dali hotový milión. 

Všetky tieto pohovky ktoré som pre Vás vybrala si môžete zakúpiť na Westing. sk a určite tam nájdete aj doplnky. Tento článok nie je však sponzorovaný. 



1.// Sally 2.// Paula 3.// Oyster 4.// Moby 5.// Luna 6.// Chesterfield




Zverejnenie komentára

9 Komentáre

  1. To je něco pro mě. Navíc tohle je moje barva. Teď už jen mít ten byt i s obývákem a můžu hledat a šetřit na tuhle krásu :D :) Děkuju za hezký tip s výrazným prvkem do interiéru :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nie je začo. Som rada že sa to niekomu páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je opravdu krása, jeden kousek a jak vše vynikne! Já mám určitě ráda výrazné kousky v interiéru a nejlépe s bílou nebo šedou.
    Ale občas bych si přála, aby ty nejhezčí kousky zároveň nebyly ty nejdražší :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to by sme chceli asi všetci :D Ale napr v Jysku, Pepcu sú lacné veci a krásne :)

      Odstrániť
  4. Momentálně nic měnit nebudu, ale pokochala jsem se.
    Děkuji a přeji hezké dny, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty pohovky vypadají moc dobře! brala bych hned jednu! :)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beautiful sofas. Thanks for sharing those ideas.
    Have a nice day!

    OdpovedaťOdstrániť