AKO SI OZDOBIŤ STÔL ABY STE PRIVÍTALI JAR ?

 Ahojte Trendoholičky. 


Konečne tu máme teplejšie počasie a preto ma napadlo že pre Vás napíšem nový článok, ktorý nebude z módnej sféry. Vonku sa nám všetko prebúdza a preto ma napadlo že si dnes pre Vás pripravím článok kde Vám ukážem nejaké inšpirácie s dekoráciami na stôl alebo ako si môžete ozdobiť stôl aby budil pozornosť. Verte že stačí málo a mnoho ľudí Vám bude závidieť ale tak isto si budú myslieť že ste snáď milionár. A ono v skutočnosti stačí úplne málo a vaša obývačka úplne ožije vďaka jednoduchej ozdobe na stole. Tak poďme teda nato. 


1: PODNOSY: Možno sa to zdá divné ale v Amrike má každý na stole podnos. Mne osobne sa to veľmi páči pretože potom si do neho viete dať čokoľvek ale zároveň vie veľmi zaujať a vytvorí dojem luxusu. 

2: KNIHY, ČASOPISY: Nehovorím o takých časopisoch ako máte v kaderníctvach alebo kozmetických salónoch ale teraz sa bavíme o časopisoch napr o bývaní, o móde a to isté platí o knihách. 5 až 7 časopisoch položených pekne na sebe vytvorí dojem že ste veľmi čítaní a múdry ľudia. 

3: VÁZY, KVETY, SLAMA: Niektorí ľudia si dávajú na podnosy práve vázy s kvetmi či suchou slamou alebo suchou trávou. Ak je teda jar tak sa tam najviac hodia nejaké živé kvety ako tulipány, rúže alebo čokoľvek máte radi. Miestnosť pekne prevoňajú a vyvolajú vo Vás pocit tepla, leta či jari. 

4: SVIEČKY, DIFUZERY: Pri tomto type si mnoho ľudí myslí že sa hodí len na zimu či jeseň ale ak si zapálite napr sviečku z vôňou levandule alebo jahôd tak verím že sa v myšlienkach ocitnete niekde na lúke. Samozrejme že existuje mnoho variant sviečok a napr dnes sa už vyrábajú aj sviečky ktoré majú zlaté obaly, ktoré krásne dotvárajú miestnosť. To isté platí o difuzeroch. Majú nádherné varianty fľaštičiek. 






Zverejnenie komentára

1 Komentáre

  1. Má ráda, když je kolem mě příjemně, mám ráda sladěný interiér, útulnost, pohodu. Používám všechny zmiňované atributy, jen mi trochu vadí slova "působí dojmem". Doma přece nechce budit dojem, domov přece vystihuje naši osobnost.
    Andrejko, měj hezký den. Helena

    OdpovedaťOdstrániť