KLOBÚKY, ŠATKY ALEBO AJ BUCKET HATS? AKÉ BUDÚ TRENDY MEDZI POKRIEVKAMI HLAVY?

 Ahojte Trendoholičky. 

Keďže je už u názvu jasné že tento blogomagazína sa venuje hlavne trendom a preto tu mám pre Vás dnes trendy ktoré sa budú týkať klobúkov alebo obecne pokrývok hlavy. 

Ak ma sledujete už dlhšie hlavne na mojom druhom osobnejšom blogu alebo aj youtube, tak ste mohli postrehnúť že milujem klobúky, šltovky, šatky, čelenky a všeobecne veci ktoré patria na hlavu. 



1.) ŠILTOVKY: Nikdy by ma nenapadlo že sa dajú spojiť dokopy šltovka a elegantné šaty. Ale naši návrhári už niekoľko rokov búrajú mýti o tom čo sa má kombinovať a čo nie. Takže aj na jar a leto si povedali že keď už tu je to teplejšie počasie tak také letné elegantné šaty spoja zo šltovkou ktorá nás chráni pred slniečkom. Je to veľmi zaujímavý trend pretože po minulé roky sme sa mohli stretnúť len s tým že sa proste spojili nejaké tepláková šaty zo šltovkou ale tohto roku je to o niečom inom. U mňa ste už mohli vidieť šltovku práve v tom športovejšom štýle z nohavicami ale z elegantnými šatami? Tak to si teda neviem predstaviť ale ako sama hovorím možno sa mi to časom zapáči a skúsim aj ja takúto kombináciu. Človek nikdy neviem. Ako sa hovorí tak móda je predsa nato aby sa experimentovalo. 



2.) BUCKET HAT alebo po našom KLOBÚKY: Prišli minulého roku a ako sa zdá tak aj tohto roku budú tu. Určite ste si všimli že ich mnoho žien, dám a dievčat nosí práve zo šatami a sukňami, no a práve návrhári boli Tí ktorí sa rozhodli že aj na jar a leto ich skombinujú práve s týmito prvkami. Takže si musíme ešte nejaký čas počkať než sa na nich zabudne. Mne osobne sa tento trend nepáči a nie som milovníčkov týchto klobúkov. 




3.) BOATER HAT: Veľmi sa teším na tento trend klobúkov pretože ja sama mám v očku zopár takýchto kúskov. Navyše tento trend klobúkov je skvelý pre všetky ženy. Hodia sa k šatám, sukniam, košeliam, nohaviciam, tričkam a topom. Navyše v lete sú tieto klobúky veľmi obľúbené pretože krásne tienia a vďaka ním Vás neoslepuje slniečko. V lete sa navyše nosia slamené a verím že aj vy máte tento krásny klobúčik v šatníku. 




4.) ŠATKA A TURBANY: Toto je ďalší trend ktorý sa mi veľmi páči, pretože mne osobne sa turbany páčili už od čias kedy ich Carrie nosila v Sex v meste 2. Navyše obyčajný outfit vie táto pokrievka hlavy pozdvihnúť a dodať mu šmrnc. A keďže sú teraz trendy aj balónové rukávy tak sa veľmi hodia k topom, šatám, blúzkam a tričkám práve s takýmito rukávmi. 


TAK KTORÚ POKRIEVKU HLAVY STE SI ZAMILOVALI VY? KTORÚ POKRIEVKU SI ZAKÚPITE A KTORÁ NIE JE ŠÁLKA VAŠEJ KÁVY?





Zverejnenie komentára

0 Komentáre