REŤAZE, KRÁTKE RÚČKY A MEGA TAŠKY? TIETO VŠETKY A EŠTE ĎALŠIE INÉ MUSÍTE TENTO ROK MAŤ

 Ahojte Trendoholičky. 

Ak ste sledovali aspoň jeden môj vlog zo sťahovania tak ste si určite všimli že som závislačka na topánkach a kabelkách a presne o tomto bude dnešný článok. O najnovších trendoch medzi kabelkami. Vedeli ste napr že vďaka správnej veľkosti kabelky ale aj jej polohe môžete upútať pozornosť na vaše prednosti? Ak ste o tom ešte nepočuli tak sa rozhodne pozrite na môj youtube kanál kde pri každom type postavy vysvetľujem aká kabelka je vhodná pre ktorú postavu. 



1. HOBO BAG: Sú to kabelky ktoré majú krátku rúčku. Hobo kabelky môžu byť malé ale aj veľké. Ak chcete vyzerať žensky, elegantne ale aj neformálne tak stavte na malú. Ak však potrebujete mať pri sebe veľa vecí napr do práce alebo ste mamička tak si rozhodne vyberte veľkú. 




2. CLUTCH BAG alebo KABELKY DO RUKY, čiže niečo ako LISTOVÉ KABELKY: Tieto kabelky nemusím snáď ani predstavovať. Jedno čo však o nich poviem že že sú veľmi populárne, hlavne ak chcete svoj outfit premeniť na niečo elegantnejšie a sofitikované. Doba však pokročila a zatiaľ čo boli tieto kabelky skôr spoločenké, dnes ich vieme skombinovať aj jeansami. 



3. OVERSIZE BAG: Zatiaľ čo minulého roku prišli na trh mini kabelky alebo kabelky do ktorých sa nám vošiel akurát tak rúž sa tohto roku na miesto nich objavili mega veľké kabelky. Tieto kabelky sú skôr pre nás mamičky alebo ženy ktoré si nosia všetko zo sebou. Veď to možno aj poznáte, tie najnovšie reels na instagrame kde si ženy pchajú mnohé veci do kabeliek a pritom sú ich kabelky stredne veľké. Tento rok však môžu do svojích mega veľkých kabeliek natrepať skutočne všetko. 



4. CHAINS BAG alebo KABELKA Z REŤAZOU: Už minulého roku sa začali objavovať tzv. vrecové kabelky ale tento rok tieto kabelky ozdobili reťazami. Nemusia to byť samozrejme len tieto kabelky ale skrátka všetky kabelky ktoré majú reťaz ako rúčku. Môžete ich doladiť k šatám ale aj jeansam. Pri týchto kabelkách sa medze nekladú. Pozor si však dávajte nato aby ste to neprehnala z ozdobami na ruke. 

KTORÚ KABELKU MÁTE A KTORÚ NAOPAK CHCETE? NÁJDE SA AJ MEDZI TRENDAMI KABELKA KTORÚ BY STE SI V ŽIVOTE NEVZALI?

Zverejnenie komentára

8 Komentáre

  1. Andrejko, musím říct, že se mi kabelky do ruky moc líbí, ale pro mě tedy praktické nejsou. Ráda v běžném dni využiji toho, že si hodím kabelku přes rameno. Ale jsou příležitosti (i když teď jich moc nebylo), kdy si kabelku do ruky vyloženě užívám :o)
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně se teď docela začaly líbit kabelky s řetězy. Ale nejsem moc na extravaganci, takže radši všechno takové jednoduché, dá se říct, že obyčejné. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z tohoto výběru nemám asi žádnou, já mám většinou menší kabelky, jiného typu a hodně crossbody a nebo větší kabelky vhodné do školy/ práce, kam se vejdou třeba i desky a papíry. Mně se líbí ty první.

    Somemthingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Beautiful choices. Thanks for sharing.
    I hope you'll visit my blog soon. Have a nice day!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Very interesting post!
    Thanks for sharing 😍😍
    Regards:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já se musím přiznat, že upřednostňuji spíš teď takové ty malé baťůžky :) A jinak mám ráda kabelky přes rameno :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jak já miluju všechny kabelky!😍

    OdpovedaťOdstrániť