PLATFORMY, SANDÁLKY ČI ŠNUROVAČKY? ČO SA BUDE NOSIŤ TOTO LETO?

 


Ahojte Trendoholičky.


Opäť tu máme nový článok a opäť to bude o trendoch. Tento krát to budú topánky, pretože som Vám v minulom článku spomínala že som veľký závislák na topánkach a kabelkách a minule sme tu mali kabelky tak dnes to budú pre zmenu moje milované topánočky. Tak ideme nato.



1. PLATFORMY: Naši návhrári sa rozhodli že zrejme je potrebné pomôcť ľuďom ktorý sú nízsky a chcú vyzerať vyššie (aj keď sa to dá inak), že tohto roku im spravia radosť a tak mnoho z nich predstavilo topánky na platformách. Tieto mega platformy, pretože nehovoríme o klasických pár cm ale o poriadne cm sme mohli vidieť napr u: Altuzarra, Erdem, Tods, Ulla Jhonson, Molly a mnoho iných. U nás sa takéto platformy objavovali asi rok do zadu kedy si mnoho butikov ale aj obchodov povedalo že neónové platformy pekne zvýraznia outfit a dodajú im šmrnc. Ono je niečo na tom pravdy ale nie vždy a nie každý by mal nosiť platformy a hlavne tie neónové. 



2. ŠĽAPKY: Niekedy mám pocit že návrháry kopírujú to čo už je tu dávno alebo čo nosíme my bežný smrtelníci. Prečo si to myslím? Pretože verím tomu že minulého roku ste si všimli že niektoré obchodné reťazce predstavili práve takéto šľapky. Nie sú to len obyčajné šľapky ale jedná sa práve o šľapky na opätkoch. Napr také H&M malo krásnu kolekciu takýchto šľapiek, potom aj CCC či dokonca Deichmann ale čo viem zo zahraničia tak aj taký Primark mal pár takýchto šľapiek na predaj. Musím sa priznať že to nie je môj šálok kávy ale ako ja vždy hovorím, keď je niečo dlho na trhu tak tomu podľahnem. Takže uvidíme. 



3. ŠNUROVAČKY: Možno ste si všimli trend šnurovačiek na instragrame. Tento trend sa však preniesol aj na módne móla a mnoho návrhárov sa rozhodlo že tento trend si pojme trochu zvláštnim spôsobom. Tak napr: šunorvačky z lana ( veľký hip intagramu), kravský vzor z koženkovými šnúrami, alebo aj samotné kožušinky zo šúrovačkami. Ak ste ešte neprišli na chuť tomúto trendu, tak verím že práve v horúcich dňoch mu prídete na chuť. Dajú sa totiž skombinovať zo sukňami, šatmi ale aj nohavicami. Buď ich môžete skriť pod nohavice alebo si ich skrátka obviazať práve cez nohavice. 



4. MINI OPÄTOK ALEBO AJ TZV SANDÁLE NA NÍZSKOM OPÄTKU: Priznám sa že tomuto trendu som podľahla už minulého roku, keď som si v Gate zakúpila takéto sandálky. Ani vo sne by ma nenapadlo žeby som predbehla trend tohto roku. Ale módnych návrhárom sa zrejme tento trend zapáčil a vyniesli ho na svetlo. Je to podľa mňa úžasný trend, pretože sa dá skombinovať skoro ku všetkému a navyše si ho zamilujú aj dámy, ktoré opätky nenosia, alebo v nich skrátka nevedia chodiť. 


KTORÉ TOPÁNKY UŽ MÁTE VO SVOJOM BOTNÍKU? MÁTE NEJAKÉ SVOJE OBĽÚBENÉ? 


Zverejnenie komentára

5 Komentáre

  1. Ráda nosím boty na platformě, ale přiměřeně vysoké.
    Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem si teď hodně oblíbila sandálky na podpatku... takovéto https://www.google.com/search?q=sand%C3%A1ly+na+podpatku&client=safari&rls=en&sxsrf=ALeKk01p_1Hp9DiK3zHrwrxTQwQ6UGiPbA:1625301153258&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiO8ZHPvsbxAhUD_aQKHf5xAioQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1264&bih=734
    Ale bohužel musím říct, že z bot na obrázku v tvém článku se mi nelíbí ani jedny. Prostě na mě moc extravagantní. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Upřímně se mi to nelíbí a mám ráda obyčejné sandály :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já miluju platformy, protože jsem "petite" a boty mi aspoň přidají pár centimetrů. :D

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť