Lacné vs. Drahé // Make-up

 Ahojte Trendoholičky. 

Dnes Vám prinášam nové pokračovanie článku Lacné vs Drahé. Tento krát som sa však zamerala na makeup, pretože my ženy makeup milujeme, potrebujeme alebo proste len obdivujeme. A niektoré z nás minú na makeup nehorázne peniaze a preto Vám prinášam lacnejšie alternatívy tých drahých. Takže keď pôjdete nabudúce do drogérii tak sa pozrite aj po lacnejšej alternatívne, nie vždy je to na škodu. Nie len že budete prekvapené z lacných alternatív ale aj Váš rozpočet či peňaženka sa Vám poďakuje. 




Zverejnenie komentára

7 Komentáre

  1. Tak tento článok si asi niekde uložím! :) Aj ja som zastáncom toho, že nie všetko drahé je dobré a kvalitné a okrem toho nie vždy chce človek minúť nehorázne sumy za produkt kozmetiky, no je super vedieť, že existujú aj nejaké podobné produkty za oveľa prijateľnejšie ceny, a rovnako tak sú aj dostupnejšie :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně připadá, že za kosmetiku utrácím spoustu peněz, i když nakupuji ty levnější varianty z drogerie. 😄 Děkuji za tipy! ❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezký článek. Třeba utratit peníze za drahou tvářenku mi přijde dost zbytečné. I levnější jsou super. Naopak za make-up a řasenku si myslím, že je super investovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to je super článek, moc díky za tipy. Kosmetiku mám ráda, ale utrácet za ni tisíce zrovna nemusím :)

    blog Style of Ejmi | Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni, to jsou ale velké cenové rozdíly! :) Užitečný článek :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem ti za tipy. ;) Ja to mám tak, že si kupujem len tie najzákladnejšie veci, za prijateľnú cenu, ale aj tak mám pocit, že utrácam majland. :D

    Maj krásny deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super tipy. Jsem ráda, že někdo ukazuje, že i kvalitní produkty se dají sehnat za normální cenu v drogerce a že kupovat makeup v drogerii není nic, za co by se "blogerka" musela stydět. Já třeba doma nemám jedinou věc dražší snad 600,- ve své makeupové sadě a vůbec nemám pocit, že bych nějak strádala. :D Přijde mi naprostý nesmysl dávat šílené peníze za makeup, když se to stejně za chvíli spotřebuje. Ale kdo ví, možná za pár let až už moje pleť nebude dvacetiletá, něco dražšího bude potřeba. :)

    OdpovedaťOdstrániť