KOŽENKY, KABÁTY ALEBO PÁPEROVÉ BUNDY? AKÉ BUNDY SA BUDú NOSIŤ NA JESEŇ?

 Ahojte Trendoholičky.


Máme tu chladnejšie obdobie a k nemu proste patria kabáty parky a teplejšie bundy. Ale aké bundy sú práve v trendoch? Móda a aj trendy sa proste menia. To čo bolo trendy minulého roku nemusí byť už tohto roku a preto Vám prinášam nový článok z pár ukážkami trendy kabátov a parok práve na tento rok. Každá žena je iná a preto každej z nás sa páči iný typ jackets. 


1. KOŽENKY: tento typ bund proste nikdy nevíjde z módy a nikdy nás neprestane baviť. Koženky sú taký unikát, ktorý majú radi aj ženy s romantickou dušou, modernou ale aj mestkou. Niektoré z nás ju kombinujú zo šatami, niektoré z rifľami a niekto zo sukňami a aj keď to kombinujeme z kde čím tak vždy vyzerajú skvelo. 



2. PARKY: zatiaľ čo pominule roky boli párky skôr pre milovníčky športového štýlu, tak teraz to je inak. Už aj moderné, romantické duše majú na výber z krásnych elegantných parok. Napr z nejakou kožušinkou okolo kapucne, si určite zamilujete. 



3. KABÁTY: mnoho rokov sme mohli vidieť na ulici kabáty v neutrálnych farbách. Tieto neutrálne kabáty sa dajú veľmi ľahko skombinovať a preto asi boli tak obľúbené. Ale tie ktoré milovali farby si mohli vybrať akurát tak z červenej farby. Zrejme si to módny návrhári všimli, pretože ako išiel čas tak sa zrazu začali objavovať zelené kabáty, žlté, modré a aj výraznejšie farby. A to sa mne osobne veľmi páči, pretože práve na také sychravé počasie nie je nič lepšie ako keď vidíte človeka vo farebnom kabáte. Možno sa to nezdá ale aj farba na oblečení nám môže zlepšiť deň. Preto som rada že tu máme aj farebné kabáty, ktoré sa nemusíte bát kombinovať s inými farbami. Ak je kabát výraznej farby zvoľte tak isto výrazný spodok, čiže nohavice a sukne ale aj šaty. A ak zase máte pastelový kabát tak siahnite po pastelových spodkoch. Ono niekedy platí aj pravidlo že výrazné môžeme trochu ukľudniť práve jemnejšou pastelovou farbou. 



4. PÁPEROVÉ BUNDY: ak by mi sestra neposlala moje dlhé zlatíčko tak by som nosila krátku páperovú bundu. Lenže vďaka sestre už mám svoju dlhú páperovú bundu, ktorá skvelo zahreje chrbát a vďaka tomu neprechladnem. Viem že mladé dievčatá sa radi ukážu v krátkych bundách ale ženy už vedia že čím dlhšia tým lepšia. Ak teda nemáte auto a nevyvážate sa všade. Tieto páperové bundy sa nosia zo všetkým. 



5. BUNDA ZO ZBRÚSENEJ KOŽE: takéto bundy sú skvelé práve pre milovníčky mlynárskych čiapok, tvrdšieho štýlu ale aj moderným dámam. Skvelo vyzerajú s koženými nohavicami ale aj jeansami. K tomu ešte ruksačik alebo veľká kabelka, kovbojské čižmy alebo kožené čižmy. Takto budete v teple ale vyzerať trendy. 


AKÉ BUNDY MÁTE VY VO SVOJOM ŠATNÍKU? MÁTE NIEKTORÚ Z TRENDOV?



Zverejnenie komentára

10 Komentáre

  1. ahoj, skvelý článok, akurát prosím "párky" sú niečo úplne iné ako "parky" :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Beautiful clothes. Thanks for sharing.
    I hope you'll visit my new post. Have a nice day!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Can't wait to see all the outerwear this fall, these are such cute items. :D


    http://www.couture-case.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám doma semišovou bundičku, která je vhodná spíše teď než začne pršet :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechny bundy, které jsi vybrala, se mi moc líbí. Osobně miluju koženkové bundy, dá se s nimi opravdu vykouzlit spousta různých outfitů.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já miluji kožené bundy a parky :).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kabáty miluju. 😍 Ale taková poradna teplá péřovka, která v zimě hezky zahřeje, ta menší chybět na žádnou zimu. 😁

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já tedy chronicky nosím prvním typ, pak rovnou přesedlám na zimní bundu :D

    OdpovedaťOdstrániť