AKO OŽIVIŤ SPÁLŇU POMOCOU TEAL GREEN FARBY?

 



Ahojte Trendoholičky.

V prvom rade Vám želám Šťastný Nový rok, a aby bol nový rok ešte lepší ako ten minulý. Už nejaký čas si želám novú posteľ a predstavujem si ako by vyzerala naša spálňa, ak by sme bývali v dome. Občas si predstavujem že je v bielých farbách, inokedy že je v zemitých ale v poslednom čase si predstavujem že je v zelenej farbe. Nie len v tak nejakej zelenej ale v teal green. 

Táto farba na mňa pôsobí veľmi elegantne, moderne ale vyvoláva aj vo mne pocit bohatstva, hoc vaša spálna, či doplnky v nej budú za lacný peniaz. A preto Vám dnes ukážem pár inšpirácii spálni, práve v tejto farbe a pár paliet farieb, ako túto farbu kombinovať. Ale aby to nebolo málo tak práve k tomuto článku som si vybrala dostupnú stránku Sinsay, ktorá práve teraz ponúka krásne doplnky v tejto farbe a sú dokonca v celkom dobrej cene. 

Dúfam teda že sa Vám takýto článok bude páčiť, pretože sa v novom roku, chcem zamerať trošku viac na byt, doplnky a podobné veci. 




1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14 // 15





Zverejnenie komentára

5 Komentáre

  1. Tak přesně tuto barvu jsem chtěla do ložnice :-) Nakonec u nás vyhrály dva odstíny hnědé barvy a jsme taky nesmírně spokojení. Ovšem jestli budeme někdy za x let malovat, tak půjdu do téhle :-)

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně se tento odstín zelené strašně moc líbí, nejraději bych ji v obyváku kombinovala se zlatou barvou, ale manžel je na zelenou vyloženě vysazený, takže nic. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na tuhle barvu osobně nejsem, ale takhle u jiných a na fotkách se mi to strašně líbí :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jakoby.... mně se tohle moc líbí. Momentálně šéfové chtějí do kanceláře sedačku a tak, také v této barvě, takže to bude vypadat určitě super! Protože je to prostě hezký. Ale domů bych to asi nechtěla. Nejsem to já. Ale líbí se mi to! Nevím, jak to popsat. Snad mě chápeš. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nice ideas. Thanks for sharing.
    I invite you to visit my last post. Have a good week!

    OdpovedaťOdstrániť