AKO BYŤ ŠTÝLOVÁ V LETE? AKÉ SÚ TRENDY V PLAVKÁCH?

 



Ahojte Trendoholičky. 


Zachviľočku nám začne sezóna plaviek, aj keď po dnešnom dni to tak nevyzerá, pretože u nás som sa ráno zobudila do zasneženého rána. Tak čoskoro tu bude leto, teplo, čas dovoleniek a k tomu patria aj plavky. Ak čítate tento blog a aj môj druhý blog, tak viete že trendy sú proste mojou závislosťou. No a preto si dnes odhalíme trendy práve vo sfére plaviek



NEZVYČAJNÉ  PLAVKY

Nie sú plavky ako plavky. Dvojdielne plavky si určite pamätáte od detstva. Ale trendy sa menia a dnes sú práve v trendoch plavky ale z nezvyčajným výrezom. To znamená že nie klasické ramienka ale napr: obe ramienka na jednej strane, či dokonca nohavičky na dvojdielnych z vysokým pásom a hrudník skoro celý zakrytý, či šnúrky od vrchu po boku. 



VOLÁNIKY

Určite ste si zvykli na volániky na topoch, tričkách a blúzkach. No tohto roku, sú volániky veľkým trendom práve aj pri plavkách. Výhodou týchto plaviek, že ich môžete nosiť aj ako top. Veľmi krásny outfit vznike spojením takéhoto vršku, nohavíc z vysokým pásom alebo sukňou. Môžete vytvoriť 4 rôzne outfity na rôzne príležitosti. 




PLAVKY Z MODROU TLAČOU

Ak máte radi modrotlač, tak túto sezónu ste vyhrali bingo. Veľkým hitom budú plavky práve v modrotlači a poviem Vám že mne osobne sa asi najviac páčia. Ako pri volánikových plavkách tak aj pri týchto si ich viete skombinovať s nohavicami a podobne, takže ich využijete aj počas jari, jesene alebo aj zimy, ak ich navrstvíte. 




PLAVKY Z OPASKOM 

Toto je trend, ktorý ja hrozne potrebujem. Možno niekto povie že vďaka opasku upútam pozornosť na bruško, ale aj vďaka opasku si to bruško trochu stiahnete. Ak sú plavky ešte celé alebo aj dvojdielne s nohavičkami, kde je vysoký pás tak pekne to bruško stiahne. Navyše opasku sú veľmi trendy a preto aj vďaka opasku na plavkách budete toto leto veľmi štýlová. 


všetky plavky nájdete na MANZARA.SK


Zverejnenie komentára

0 Komentáre