HOW TO SHAPE A FIRM BELLY

[ 1 ] [ 2 ] [ 3

Hello Trendoholics 

We're having summer soon and a lot of you are definitely involved in some exercise challenges. I myself downloaded 4 apps according to which I exercise because I am not very happy with my belly. When I gave birth to five babies so before giving birth I had no belly, I was completely without sagging skin but of course that changed. That's why I try to exercise as much as I can, especially belly exercises, but if it's that easy I'm already after 3 months with bricks on my stomach.

However, when I received an offer to collaborate from the Love-beauty I did not hesitate, because on their website you will find sportswear as waist trainers pulling that belly down during exercise. This trainer is supposed to help you by pulling your belly off during exercise, plus you will get more sweaty on it because it overheats there. You have a choice of many variants there, such as: a classic trainer that you have to wrap around.then there are velcro trainers, corsets that are for hooks.

You will also find trainers with neoperene and then there are latex. Neoprene waist trainer have the advantage of not crouching during exercises, practically does not change its shape, but its biggest advantage is that your parts will warm up more under it, so you have a better chance of burning fat.I'm sure you've seen those ads where women unbutton their trainers and are sweaty underneath like mice. That's exactly what this neoprene trainer does. Its advantage is also that the sweat will not soak up your surface and you will not have a wet T-shirt. Many neoprene trainers are designed to support your spine as well, so you don't bite while exercising, but it equals you nicely.


I've seen this trend with the Kardashians and I think it looks great. I'm looking forward to starting practicing with this trainer.


 Ahojte Trendoholičky.

Čoskoro tu máme leto a veľa z Vás sa určite zapojilo do nejakých cvičebných výziev. Ja sama som si stiahla 4 aplikácie podľa ktorých cvičím, pretože nie som veľmi spokojná z mojím bruchom. Hoc som porodila 5 detí tak pred pôrodmi som nemala žiadne brucho, bola som úplne bez ovisnutej kože ale to sa samozrejme zmenilo. Preto sa snažím cvičíť najviac ako sa len dá a to hlavne cviky na brucho, lenže keby to bolo také ľahké tak už som po 3 mesiacoch z tehličkami na bruchu. 

Keď mi však prišla ponuka na spoluprácu zo stránkou Love-beauty tak som neváhala, pretože na ich stránke nájdete oblečenie na športovanie ale aj trenažéri na brucho, ktoré to brucho sťahujú počas cvičenia. Tento trenažér Vám má pomôcť v tom že počas cvičenia Vám brucho sťahuje, plus sa na ňom viac zapotíte, pretože sa tam prehrieva. Máte tam na výber z mnohých variant ako napr: klasický trenažér, ktorý si musíte obmotať.potom sú tam trenažére na suchý zips, korzetové ktoré sú na háčiky. 

Tak isto tam nájdete aj trenažére s neoperénu a potom sú tam latexové. Neoprenové trenažére majú výhodu v tom že sa nekrčí pri cvikoch, nemení prakticky svoj tvar ale jeho najväčia výhoda je že sa pod ním vaše partie viac zahrejú, takže máte väčšiu šancu spáliť tuk. Určite ste videli tie reklamy kde si ženy rozopnú trenažéri a sú pod nimi spotené ako myši. Tak presne toto robí tento neoprenový trenažér. Jeho výhodou je aj to že ten pot Vám nepresiakne na povrch a nebudete mať mokré tričko. Mnoho neoprenových trenažérov je navrhnutých tak aby ste mali podporu aj na chrbticu, takže sa pri cvičení nehrbíte ale pekne Vás rovná. 

Tento trend som videla u Kardashianiek a podľa mňa to vyzerá skvelo. Už sa teším až začnem cvičiť s týmto trenažérom. 

AKÝ MÁTE NÁZOR NA TAKÉTO TRENAŽÉRY? SKÚSILI STE UŽ NEJAKÝ?


[4 ] [ 5 ] [ 6

Zverejnenie komentára

3 Komentáre

  1. To úplně není mé Gusto ale věřím že někomu mohou pomoci

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z mého pohledu fyzioterapeuta je tohle jeden velký mýtus a za mě prostě ne. Pro to, aby se v těle spaloval tuk se musí dosáhnout určité tepové frekvence po určitou dobu - s tím tohle rozhodně nepomůže. Navíc při cvičení chci, aby se mi zapojovalo celé břicho a trup v koaktivaci = společně. Když to přeženu, tímto trenažérem můžu zlenivět svoje trupové svalstvo na zadní straně, protože s trenažérem se zapojovat tolik nemusí. A to opravdu nechci.
    Bohužel je to tak, že cvičení je práce, člověk si musí máknout a všechno, co slibuje výsledky "snadno a rychle" je prostě blbost.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Osobně bych si to tedy asi nepořídila, věřím, že normálního pevného břicha (neříkám nějaké buchtičky :D) se dá dosáhnout i běžným cvičením bez těchto pomůcek navíc, ale je to samozřejmě každého věc. Určitě pak ale dej vědět, jestli je to skutečně takový "zázrak" nebo spíš jenom tahačka peněz. :D

    OdpovedaťOdstrániť