HOW TO STYLE BIKINI TOP

 Ahojte Trendoholičky.


Nie pre nič za nič sa tento blog volá Trendoholics, a preto Vám dnes prinášam nový trend na jar 2022. Tých trendov je samozrejme mnoho a viem aj to že jar nám už začala, ale dnes si preberieme jeden veľký trend, ktorý bude vládnuť aj na leto. 

Tento trend je BIKINOVÝ TREND

Tento trend je tu už samozrejme nejaký ten rok ale tohto roku sa tento top bude nosiť zo všetkým. Pod sako na pracovné schôdzky, k sukniam na párty, rande či oslavu, k nohaviciam na obed, eventy a ostatné události. Ak sa pozrieme na tento trend z toho stylingového, osobného a etiketového okienka tak je to veľmi okázali trend. Ja osobne si neviem predstaviť žeby som na nejakú pracovnú schôdzku prišla v bikinovom tope ale budiš. Je to každého osobná vec. Ako však tento top kombinovať, si prezradíme nižšie. 




1. TOP A KOSTÝM

Ako teda vyššie spomínam, tak bikinový top je podľa módnych návrhárov vhodný aj na pracovné schôdzky, ale len vtedy ak si vezmete decentný top, a kostým. Kostýmom myslia predĺžené sako z gombíkami tak aby prvý gombik neodkrýval veľa , nohavice a samozrejme nejaké decentné doplnky. Čiže hodinky, jemné náušnice alebo okuliare. Ak idete na schôdzku tak by som retiazku vynechala. Je to veľmi pkné aj z retiazkou ale proste,ak idete na pracovnú schôdzku, či pohovor tak náhrdelník môže vzbudiť pozornosť práve na váš výstrih.  Takže pozor na tento trend pri takýchto udalostiach




2. TOP A SUKŇA

Toto je pre romantické duše to pravé. Je to veľmi ľahká kombinácia a podľa typu sukne si ju môže dovoliť každý typ postavy. Navyše je to skvelá aj pre rôzne štýly. Je len na Vás, ktorý štýl si zvolíte. Napr: áčková sukňa a botasky či tenisky, vhodná pre športový typ. Áčková sukňa a lodičky pre office look.  Tutu sukňa pre romantičky. 



3. TOP A NOHAVICE

Veľmi štýlová a nadčasová kombinácia. S botaskami či teniskami pre športový typ, s lodičkami pre romantičky ale aj pre office looky, sandálky a klobúk pre dovolenkový mód, mokasíny a sako pre elegantný štýl alebo čižmy so sakom či rifľovkou pre chladnejšie dni. 




Zverejnenie komentára

1 Komentáre