KTORÝ KABÁT JE TRENDY?




 Ahojte Trendoholičky. 

Všetci vieme že trendy sa menia ale kabáty tu proste ostávajú každú sezónu, pretože sa vďaka ním sme v teple a sú must havom kúskom práve na chladnejšie obdobie. Pri správnom a poriadnom vrstvení, ich vieme nosiť aj v zime. Ak Vám kabát pekne a hlavne dobre sadne tak sa môžete cítiť sexy, v bezpečí, elegantne a sebavedomo. 

AKÝ MATERIÁL ZVOLIŤ?

Pri kabátoch si treba vyberať poriadne. Keďže sú momentálne veľmi trendy klasické kabáty ale aj prešívané, tak si vyberajte hlavne také s ktorých netrčia nitky, majú hrubú podšívku aby ste ho mohli nosiť aj v zime, bol poprípade s termo podšívkou a hlavne aby sa nekrčil. Momentálne sú veľmi trendy prešívané šuštákové kabáty, dlhšieho strihu, ktoré sú vhodné aj na zimu. 


[1] [2] [3]

VIAZANIE ALEBO GOMBÍKY? 

Ak máte väčšie bruško tak si dávajte pozor na viazanie, pretože práve viazanie môže zvýrazniť vaše nedostatky. Ak si vyberiete kabát s gombíkmi, tak máte na výber s jednorádovým zapínaním a dvojradovím. Pri dvojradovom zapínaní si dávajte pozor nato aby tie rady neboli ďaleko od seba, pretože aj to môže vytvoriť ilúziu že ste širšia v bokoch, alebo že máte väčšie bruško. Preto je lepšie vyberať si radu blízsko pri sebe či dokonca len jedno radové. 


SVETLÝ, TMAVÝ ALEBO FAREBNÝ

Medzi kabátmi sú veľmi obľúbené čierne, béžové či svetlé odtiene. Je to hlavne preto, pretože sa riadime pravidlom že čierna zoštihľuje a svetlá rozširujé, preto si mnoho žien vyberá práve len s týchto dvoch variant. Ak sa teda budeme riadiť trendami tak momentálne sú trendy ružové, žlté, army, oranžové, červené a fialové kabáty, ktoré Vám pomôži zažiariť a pozdvihnú Váš outfit. 


KTORÝ KABÁT SI TEDA VYBERIETE? MÁTE UŽ NEJAKÝ DOMA? 


[ 1 [ 2 ]

Zverejnenie komentára

1 Komentáre

  1. Kabáty preferuju na podzim, v zimě volím prostě zimní bundu. ALe líbí se mi ten růžový :)

    OdpovedaťOdstrániť